Έκλαψε για την… πατρίδα ο Ντιέ (video)

Διαβάστε ακόμα:

Το δράμα του Ντιέ (video)

Δεν έκλεψε τελικά για τον… πατέρα του ο Σερεΐ Ντιέ, όπως… μεταδόθηκε μετά τον αγώνα της Κολομβία με την Ακτή Ελεφαντοστού! Ο άσος των «Ελεφάντων» συγκλόνισε, όταν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας του… ξέσπασε σε λυγμούς!

Μετά την ολοκλήρωση του ματς… κυκλοφόρησε πως ο μέσος της Βασιλεία, δεν άντεξε, καθώς δυο ώρες πριν από την σέντρα του παιχνιδιού έμαθε πως «έφυγε» από την ζωή ο πατέρα του, ο οποίος τελικά έχει πεθάνει από το 2004…
Τελικά, ο Σερεΐ Ντιέ με μήνυμά του στο «Instagram» ξεκαθάρισε πως το κλάμα του δεν οφειλόταν στον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος πέθανε το 2004, αλλά στο άκουσμα του εθνικού ύμνο της χώρας του.

«Ήθελα απλώς να πω ότι είναι λάθος όλα αυτά που λένε ότι συγκινήθηκα εξαιτίας του πατέρα μου, που πέθανε το 2004. Ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής και του γεγονότος πως υπηρετώ την πατρίδα μου, την Ακτή Ελεφαντοστού. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα έφτανα σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος της και μετά απολογήθηκε για το λάθος του στο δεύτερο γκολ των Κολομβιανών: «Συγγνώμη για το λάθος μου, απολογούμαι που σας απογοήτευσα. Θα επιστρέψω στην κορυφή. Ο θεός να σας έχει καλά».

Σχετικά άρθρα