Στα ύψη η μετοχή Μανωλά

Η νέα έξοχη μουντιαλική εμφάνιση του Κώστα Μανωλά ανεβάζει κι άλλο τις μετοχές του ερυθρόλευκου στόπερ, το όνομα του οποίου είναι πάντοτε στη μεταγραφική επικαιρότητα πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Ο άσος του Ολυμπιακού έκανε μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Ιαπωνίας και ήδη η εμφάνισή του έχει προκαλέσει σχόλια θαυμασμού σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, ειδικά στην Ιταλία λόγω του ενδιαφέροντος ομάδων όπως η Ρόμα και η Νάπολι που τον παρακολουθούν στη Βραζιλία. 

Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία επιμένουν ότι η Πόρτο θα κάνει μπάσιμο για να αποκτήσει τον Μανωλά, παρότι όπως τονίζουν είναι μεγάλο εμπόδιο οι οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τη δική τους μεταγραφική κινητικότητα, περιμένοντας τη θετική απάντηση του Παϊτίμ Κασάμι στην πρόταση που έχουν κάνει για τον Ελβετό άσο της Φούλαμ. Κι υπάρχει η αίσθηση ότι η μεταγραφή αυτή επανήλθε σε καλό δρόμο. 

Για τη θέση του σέντερ φορ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την τακτική του για τον Φινμπόγκασον και ασχολείται με άλλες περιπτωσεις όπως του Σουηδού Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν και του Ολλανδού Ρίκι Φόλσβινγκελ της Νόριτς. 

Ενώ για τα άκρα, έχει προταθεί ο διεθνής Σουηδός Ντουρμάζ που έκανε πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. 

Από την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον Κώστα Γιαννούλη του Ατρόμητου, εφόσον χρειαστεί παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Αν δηλαδή πουληθεί κάποιος εκ των Χολέμπας, Μπονγκ.

Σχετικά άρθρα