Πατατοσαλάτα με πιπεριές και κρεμμύδι

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>Για 4-6 άτομα<br /><br />Μισό κιλό μικρές πατάτες βρασμένες καθαρισμένες<br />2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι<br />2 κρεμμύδια<br />1 κουταλιά της σούπας ρίγανη<br />1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο<br />2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα<br />Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο<br />Αλάτι<br />Μαύρο πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί  με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.<br /><br />Κόβουμε σε κομματάκια το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις ελιές , την μουστάρδα και το λαδόξιδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα