Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Έναν θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με την ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας και έγινε πρότυπο για χιλιάδες παιδιά είχε την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της η ΧΑΝΘ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη για το διεθνές σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, επισκέφθηκε το Μουσείο του Μπάσκετ, περιηγήθηκε στα εκθέματα του, και μίλησε μεγάλο ενθουσιασμό για το εγχείρημα της ΧΑΝΘ: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ και στον Γιωργή Μπουσβάρο για αυτή την προσπάθεια.. Όποιος ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό , το μπάσκετ της πόλης κι όχι μόνο αξίζει τον κόπο να επισκεφθεί αυτό το Μουσείο. Είναι βέβαιο πώς όποιος βιώνει αυτή την εμπειρία θα νιώσει την ανάγκη να δώσει περισσότερη ενέργεια για την ανάπτυξη του μπάσκετ».

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη(που είναι και πρόεδρος του ΣΕΠΚ) συνόδευσαν τα μέλη του δ.σ του ΣΕΠΚ,κ.κ. Μπολάτογλου, Χρυσανθόπουλος και Κτιστάκης, ενώ από πλευράς ΧΑΝΘ την αντιπροσωπεία προπονητών υποδέχθηκαν πλην του κ. Μπουσβάρου ο τμηματάρχης φυσικής αγωγής της ΧΑΝΘ Γιώργος Πετρίδης και η υπεύθυνη ξεναγήσεων του Μουσείου Μαντώ Τσατσαρή.

Σχετικά άρθρα