Η Κατερίνα Στανίση στο… Μέγαρο!

21 Ιουνίου 2014

Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι οι… Ελληνάρες. Αυτοί που στην κάθε αποτυχία της Εθνικής είναι έτοιμοι να στήσουν στο… απόσπασμα τους παίκτες και σε κάθε επιτυχία τους ανεβάζουν στη… στρατόσφαιρα!
Μονά ζυγά δικά τους τα θέλουν και το φαινόμενο φυσικά δεν είναι ποδοσφαιρικό. Βρίζουν τη… κακιά Μέρκελ, αλλά βαριούνται να δουλέψουν. Ψάχνουν να βγάλουν φράγκα με καμιά λαμογιά κι όταν δεν τους κάνει κατηγορούν το σύστημα ότι είναι ανήθικο και βοηθά τα λαμόγια που πάντα είναι οι άλλοι.
Η εθνική έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Δεν το κρύβουν ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στις δηλώσεις τους. Κάποιες φορές πιάνουν το απόλυτο και πετυχαίνουν. Κάποιες άλλες δεν τα καταφέρνουν και τους… βρίζουμε.
Στο Μουντιάλ οι παίκτες δέχτηκαν σκληρή κριτική για την ήττα από τη Κολομβία κι αποθεώθηκαν για την ισοπαλία με την Ιαπωνία. Τελικά τι ζητάμε από αυτή την ομάδα;
Το να ζητάμε από την Εθνική να ξεπεράσει τον εαυτό της είναι σα να βάζουμε τη Κατερίνα Στανίση στο Μέγαρο Μουσικής να τραγουδήσει άριες κι έπειτα κάνουμε κριτική που δεν κατάφερε να πιάσει τις νότες που έπιανε η Μαρία Κάλας!
Μα είμαστε σοβαροί; Η Εθνική θα τρέχει όσο τρέχει , κάτω από τα εκατό χιλιόμετρα, θα παίζει όπως παίζει κι αν της κάτσει ο αγώνας έχει καλώς. Αν δεν της κάτσει δεν πρέπει να κατηγορούμε τους παίκτες που δεν έφθασαν στο μάξιμουμ της απόδοσης.
Στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού το… δέσαμε ότι θα κερδίσουμε. Το θέμα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν έβγαλε Ντρογκμπά και δεν έχει βγάλει Ζερβίνιο. Αν καταφέρουμε να τους μπλοκάρουμε και να κερδίσουμε έχει καλώς. Αν δεν μας κάτσει το ματς δεν θα είναι και η καταστροφή του κόσμου.
Υπάρχει μπροστά μας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 και οι αγώνες των προκριματικών. Ο όμιλος φαίνεται εύκολος και βοηθά το νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή και στα σίγουρα νέα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν όσους έχουν ήδη μεγαλώσει.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ