Πρώτη η Νέων Ανδρών και MVP ο Μποχωρίδης!

Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε της Ιταλίας (75-72) και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά του Ροζέτο. Πολυτιμότερος Παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης!

Η Εθνική, που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κρήτη από τις 8 έως τις 20 Ιουλίου, είχε τον έλεγχο του ματς μετά την πρώτη περίοδο και διατήρησε το μικρό προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

Με 25 πόντους ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο ηγέτης της ελληνικής ομάδας και μετά την λήξη του αγώνα αναδείχθηκε MVP του τουρνουά. Ο Μιχάλης Λιάπης δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους, διότι αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στη γάμπα. Ο Γιώργος Διαμαντάκος χρεώθηκε πολύ νωρίς με 4 φάουλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 35-38, 52-56, 72-75.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Μποχωρίδης 25 (1), Λιάπης 5 (1), Πουλιανίτης 1, Σπυριδωνίδης 6, Φακοπουλίδης, Σπυρόπουλος 4, Καμαριώτης 2, Κουζέλογλου 6 (1), Καμπερίδης 16, Σιόλογκας 8, Διαμαντάκος, Μαραγκός 2

Η αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών επιστρέφει αύριο (22/6) το πρωί στην Ελλάδα, θα συνεχίσει τις προπονήσεις και στις 24/6 αναχωρεί με προορισμό την Ισπανία, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά στη Τζιρόνα. 

Σχετικά άρθρα