Κατσουράνης: «Δεν υπάρχει χρόνος χαλάρωσης»

Το μεγάλο ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας συνεχίζεται και οι διεθνείς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Φάνης Γκέκας και Κώστας Κατσουράνης μοιράζονται με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις και τις εντυπώσεις τους στα blogs τους που φιλοξένει η ιστοσελίδα της Vodafone.  

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι εναντίον της Εθνικής Ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Κώστας Κατσουράνης μιλάει μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα της Vodafone και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το ματς με την Ιαπωνία έχει τελειώσει και παρά τις δυσκολίες, συνολικά πήγε καλά για την ομάδα. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε αφού εκτός από την τόνωση της αυτοπεποίθησης, μας κρατά και ζωντανούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση αφού το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι είναι μόλις σε 3 ημέρες. Όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και απόλυτα συνειδητοποιημένα για το τι μας περιμένει». 

Ολόκληρη η ανάρτησή του Κώστα Κατσουράνη είναι διαθέσιμη ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα