Ισπανικές «σειρήνες» ηχούν από τη Λα Κορούνια για τον Λούκας

22 Ιουνίου 2014

Ίσως η πιο πετυχημένη μεταγραφή που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ για την περσινή σεζόν ήταν ο Λούκας Πέρεθ, καθώς ο παίκτης ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ του «δικεφάλου» στο πρωτάθλημα και πρώτος σε ασίστ

Με δεδομένο αυτό, επιθυμία της διοίκησης αλλά και του Άγγελου Αναστασιάδη είναι να παραμείνει ο Ισπανός στην ομάδα, αφού έτσι κι αλιώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες ο Λούκας σε συνέντευξή του στην Ισπανία είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα. «Θα ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό. Πάντα ψάχνω να βελτιωθώ. Δεν γνωρίζω κανένα παίκτη χωρίς φιλοδοξίες. Και ξέρω καλά τον εαυτό μου. Θέλω περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα. Θέλω να κάνω όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάθε βήμα που κάνω θέλω να βελτιώνομαι«, τόνισε συγκεκριμένα.

Στις δηλώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν και οι πληροφορίες από την Ισπανία που αναφέρουν πως η Λα Κορουνία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Βέβαια, το συμβόλαιο του έχει ισχύ έως το 2016. Με δεδομένο αυτό ο Ισπανικός σύλλογος θα πρέπεινα βάλει βαθεια το «χέρι στην τσέπη» ώστε να πειστούν οι Θεσσαλονικείς να τον αποδεσμεύσουν.

Η Λα Κορούνια, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση εάν θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε καταβάλλει στην Καρπάτι 700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...