Το γυαλί μοιάζει ραγισμένο...

22 Ιουνίου 2014

Το κεφάλαιο Μάντζαρης δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό και σίγουρα δεν θα κλείσει γρήγορα ή εύκολα. Σε περίπτωση που δεν είχε συμβόλαιο, η λογική θα έλεγε πως οι σχέσεις μετά το οικονομικό χάσμα θα είχαν ψυχρανθεί υπερβολικά και τα πάντα θα έμοιαζαν πως θα τελείωναν μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μάντζαρη και θα το κάνει όπως και να έχει, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και ό,τι και να γίνει με την επέκταση του συμβολαίου του θα είναι κάτοικος Πειραιά για ένα χρόνο ακόμα. Μοναδικός τρόπος για να μη συμβεί αυτό είναι να έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός θα την εξετάσει και αν δει πως τον συμφέρει, τότε θα συναινέσει στη μετακίνησή του.

Τώρα ο 24χρονος φόργουορντ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κωνσταντινούπολη με δικά του πρόσωπα αλλά και τον μάνατζέρ του με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις. Οι Τούρκοι χτες έγραφαν πως πέραν του Μάντζαρη ενδιαφέρονται και για τον Μαρκ Τζάκσον την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περίπτωση που δεν αποσπάσουν το «ναι» του Ελληνα γκαρντ.

Τα κουκιά είναι μετρημένα πάντως αναφορικά με τον Μάντζαρη, ο οποίος θέλει ένα καλό συμβόλαιο και μέχρι στιγμής μοιάζει ανένδοτος για τις απολαβές του. Η θέλησή του είναι να παραμείνει στον Πειραιά αλλά με πολύ παραπάνω αποδοχές από ό,τι του δίνουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ανέβουν μέχρι τα 1,2 εκατομμύρια για τρία χρόνια. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν σκεφτεί κανείς πως στον βασικό πλέι μέικερ της ομάδας (Ντιλέινι ή κάποιος άλλος) προσφέρουν περίπου 1,4 για δύο χρόνια.

Εάν πέσει ο Μάντζαρης όλα μπορούν να γίνουν, όμως το γυαλί μοιάζει να έχει ραγίσει. Μόνο ο παίκτης μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....