Δυνατά για Φίνμπο, επαφές με Νιανγκ

Εβδομάδα μεταγραφικής επίθεσης προβλέπεται στον Ολυμπιακό καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποια σοβαρά ζητήματα για την ενίσχυση της ομάδας, ειδικά στην επιθετική γραμμή της.

Η μάχη συνεχίζεται για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τον Ισλανδό να είναι θετικός για τον Ολυμπιακό και να έχει διαμηνύσει στη Χέρενφεν ότι θέλει να φύγει. Οι Ολλανδοί περιμένουν καλύτερη πρόταση από τα 6 εκ. του Ολυμπιακού, την ώρα που η Ρεάλ Σοσιεδάδ ενδιαφέρεται για τον παίκτη αλλά δεν δίνει πολλά χρήματα έχοντας ήδη πάρει τον Κάρλος Βέλα από την Άρσεναλ. 

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός κάνει επαφές με τον μάνατζερ του Εμπαγιέ Νιάνγκ, όπως αναφέρουν πηγές σε Γαλλία και Ιταλία. Ο 20χρονος φορ της Μίλαν είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ εκτός από αιχμή μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Λέγεται ότι τον θέλουν και αγγλικές ομάδες, ότι η Μίλαν ζητάει 5 εκ για να τον δώσει με μεταγραφή, αλλά υπάρχει και το σενάριο δανεισμού με οψιόν. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισά είναι σε συζητήσεις και με την πλευρά του Πιερ Ζινιάκ, του έμπειρου στράικερ της Μαρσέιγ, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για τη συγκεκριμένη θέση. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι που έχει προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία, αλλά εξακολουθεί να βλέπει ζεστά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. 

Στο Μεξικό είναι πλέον βέβαιοι ότι μετά το Μουντιάλ θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Η Τίγκρες έδωσε και τον αριθμό 17 που είχε ο Πουλίδο σε άλλον παίκτη. 

Οι ερυθρόλευκοι δήλωσαν άγνοια για τα δημοσιεύματα περί Χριστοδουλόπουλου, ενώ άλλες πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ τους εμπλέκουν με το νεαρό διεθνή Αιγύπτιο φορ Μπασέρν Μόρσι που αγωνίζεται στη χώρα του, αλλά και με τον 22χρονο διεθνή Βόσνιο αμυντικό χαφ Μουχάμεντ Μπέσιτς της Φερεντσβάρος.

Σχετικά άρθρα