Κατσικάρης: «Δεν είναι σωστό να απέχεις από την Εθνική»

Ο Φώτης Κατσικάρης βρέθηκε στο αναπτυξιακό καμπ της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και σε ερώτηση για το αν δικαιολογεί άρνηση παικτών σε κλήση στην Εθνική, τόνισε πως αν δεν υπάρχει λόγος τότε δεν το θεωρεί σωστό. 

«Θεωρείτε σωστό ότι κάποιοι παίκτες που παίζουν στις ομάδες τους, τους καλεί η Εθνική και δεν πάνε;», ρώτησε ένας μικρός τον 43χρονο τεχνικό o οποίος του απάντησε πως: «Όχι, δεν το θεωρώ σωστό. Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλει να έρθει κάποιος στην εθνική ομάδα. Πρέπει να τους ακούσεις, να τους αναλύσεις, να τους μοιραστείς, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να πάει στην Εθνική χωρίς να υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος δεν το δέχομαι. Δεν είναι σωστό. Τώρα, αν ένας αθλητής που φτάνει σε μία ηλικία και το σώμα του δεν αντέχει και ξέρει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα…».

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει την προεπιλογή της εθνικής ομάδας για την προετοιμασία ενόψει του Μουντομπάσκετ, από την οποία δε θα βρίσκονται οι Σπανούλης και Περπέρογλου μετά από σχετική άδεια που ζήτησαν. 

 

Σχετικά άρθρα