Ο νέος βοηθός για τον ΠΑΟ !!!

23 Ιουνίου 2014

Τα άδεια ταμεία του Παναθηναϊκού αναγκάζουν τους Πράσινους να δώσουν έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου, από όπου κατά καιρούς έχουν βγει σπουδαία ταλέντα. Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα αποφάσισε να αναβαθμίσει την ποιότητα δουλειάς που γίνεται στα «τσικό» του Τριφυλλιού, προσλαμβάνοντας τον Χενκ Χέρντερ ως βοηθό του Γιάννη Σαμαρά.

Ο Ολλανδός στο παρελθόν είχε δουλέψει στο πλευρό του Μάρκο Φαν Μπάστεν στην Χέρενφεν, έχοντας ως τομέα ευθύνης την ανάδειξη ταλέντων, αλλά και τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων. Ο 47άχρονος «πλάθει» τους νεαρούς, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν τους δοθεί η πολυπόθητη ευκαιρία να εισβάλλουν στην πρώτη ομάδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πάντως ξεκαθαρίζουν πως ο Χενκ Χέρντερ θα έχει σύνθετο ρόλο στο σύλλογο, καθώς εκτός από τη στενή συνεργασία του με τον Γιάννη Σαμαρά θα έχει λόγο και στην ανδρική ομάδα.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα έχει «ψήφο» στα καυτά ζητήματα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του εκτιμούν πολύ τα δείγματα γραφής που έδειξε όσο καιρό βρισκόταν δίπλα στον σπουδαίο Φαν Μπάστεν.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ