“Η FIFA δεν τηρεί το fair play”

Ο Λουίς φαν Χάαλ “ξεσπάθωσε” εναντίον τηw FIFA για το πρόγραμμα του Μουντιάλ, το οποίο ευνοεί κατά τη γνώμη του την Βραζιλία.
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας έχει εκνευριστεί επειδή η Βραζιλία έχει παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου της πριν από τους αγώνες της Ολλανδίας ενώ τώρα θα παίξει το τελευταίο ματς με το Καμερούν μετά τον αγώνα της Ολλανδίας με την Χιλή και έτσι θα μπορεί να επιλέξει αντίπαλο για την επόμενη φάση του Μουντιάλ . Επί του πρακτέου, εφόσον η “σελεσάο” πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της, θα παίξει με τον ηττημένο της συνάντησης της Ολλανδίας με την Χιλή.

“Σε κάθε ματς η FIFA διαφημίζει το fair play. Ωστόσο κάνει κόλπα και αυτό δεν είναι σωστό, δεν είναι fair play. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη νίκη με την Χιλή και δεν θα επηρεαστούμε από το γεγονός ότι η Βραζιλία θα παίξει μετά από μας. Υποθέτω ότι η Βραζιλία θα κάνει το καθήκον της, αλλά γιατί η FIFA κάνει αυτό με το πρόγραμμα. Αυτή είναι η ερώτηση. Μπορώ να φανταστώ ότι η Βραζιλία, δεν θέλει να αντιμετωπίσει την Ολλανδία”, δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

Σχετικά άρθρα