Εκτός Φαν Πέρσι και Ίντι για Ολλανδία

Η Ολλανδία μετά την εντυπωσιακή νίκη της απέναντι στην Ισπανία στον πρώτο αγώνα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αυστραλίας και έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στη φάση των “16”.
Το διακύβευμα στον αποψινό αγώνα με την Χιλή είναι η πρώτη θέση του ομίλου. Εκείνος που θα είναι πρώτος στο όμιλο θα αποφύγει την Βραζιλία, σε περίπτωση που οι Βραζιλιάνοι τερματίσουν πρώτοι, που είναι το πιθανότερο, στον δικό τους όμιλο. Οι Ολλανδοί σίγουρα δεν θέλουν να πέσουν πάνω στους διοργανωτές.
Ρόμπεν και Φαν Πέρσι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα ωστόσο ο Φαν Χάαλ δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωσε σε κάποιους τομείς: «Υπάρχουν κάποιοι τομείς που πρέπει να τα πάμε καλύτερα, αλλά το σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε σε δεύτερο παιχνίδι να κάνουμε την ανατροπή. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη κάναμε αυτό που έπρεπε. Όσοι έχουν κριτικάρει το πως αγωνιζόμαστε, έχω να τους απαντήσω ότι έως τώρα έχουμε σημειώσει 8 γκολ».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φαν Πέρσι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Όσον αφορά στα μετόπισθεν, ο Ίντι δεν θα μπορέσει να συνδράμει των προσπαθειών της Ολλανδίας, αφού έπαθε διάσειση και αναμένεται σε περίπου δέκα μέρες να επιστρέψει.
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ένα φανταστικό προπονητή. Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος έως τώρα» είπε ο Φαν Χάαλ για τον αγώνα με την Χιλή.
Ο Φαν Χάαλ στις προπονήσεις έδειξε πως θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Ο Βαϊνάλτουμ στη θέση του Ντε Γκούζμαν, ο Λενς σε εκείνη του Φαν Πέρσι και ο Κάουτ, θα είναι πιθανότατα τα τρία νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα των Ολλανδών.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Σίλισεν – Γιάνμαατ, Ντε Φρέι, Φλάαρ, Μπλιντ – Βεϊνάλντουμ, Σνέιντερ, Ντε Γιόνγκ – Ρόμπεν, Λενς, Κάουτ.

Σχετικά άρθρα