Αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ ο Κρστιτς!

«Αντίο» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα, είπε ο Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο εκπρόσωπος του Σέρβου σέντερ, επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» του πελάτη του με την «ομάδα του στρατού». Ο 30χρονος Κρστιτς το 2011 είχε αφήσει το ΝΒΑ, ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Κρστιτς είχε κατά μέσο όσο σε 29 αγώνες στην Ευρωλίγκα 9,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ.

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην καριέρα μου, αν αναφερθούμε στην οργάνωση, τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους γύρω απ’ αυτήν. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Δυστυχώς ήρθε το τέλος, είναι μια επαγγελματική απόφαση. Ένιωσα σα να έπαιζα στην ΤΣΣΚΑ για πολλά χρόνια. Είχαμε ένα στόχο να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα για τους οπαδούς μας, αλλά δεν το πετύχαμε. Είμαι βέβαιος πως αυτό θα γίνει άμεσα στο μέλλον. Πάντα θα υποστηρίζω την ΤΣΣΚΑ, καλή επιτυχία σε όλους», ανέφερε ο Νέναντ Κρστιτς μετά την αποχώρησή του από την ρωσική ομάδα, τα ηνία της ομάδας ανέλαβε πρόσφατα ο Δημήτρης Ιτούδης.

Σχετικά άρθρα