Με Χουλκ η Βραζιλία

Μπλόκαρε μεσοεπιθετικά, με συνέπεια να μείνει στο στείρο 0-0 με αντίπαλο το Μεξικό. Πάλι, παραμένει στην κορυφή του ομίλου, ωστόσο το ατυχές αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδωκούσαν οι φίλαθλοί της.

Η επομένη του αγώνα με τους Μεξικανούς, βρήκε τους βασικούς να κάνουν χαλάρωμα και τους αναπληρωματικούς να γυμνάζονται κανονικά. Εν συνεχεία ο Σκολάρι έδωσε ρεπό, για να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στις προπονήσεις που ακολούθησαν και πιο συγκεκριμένα στην τελευταία που έγινε στο «Μανέ Γκαρίνσα», ο Σκολάρι έδειξε πως δύσκολα θα επαναλάβει την αρχική ενδεκάδα που παρέταξε στην πρεμιέρα. Ο Χουλκ αποθεραπεύτηκε και θα ξεκινήσει. Από κει και πέρα, ο Φελιπάο ανησυχεί για τις κίτρινες κάρτες και πιθανή απουσία σημαντικών στελεχών από τη φάση των «16». Ετσι, δεν αποκλείεται τη θέση του Τιάγκο Σίλβα να πάρει ο Ντάντε στο κέντρο της άμυνας, ο Φερναντίνιο να αντικαταστήσει τον Λουίζ Γκουστάβο και ο Ουίλιαν να ξεκινήσει αντί του Νεϊμάρ .

«Δεν θέλουμε απλώς να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στόχος είναι να κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και να δείξουμε σε όλους το πόσο καλό κλίμα υπάρχει στα αποδυτήριά μας. Το Καμερούν είναι μία ομάδα που έχει το σεβασμό μας, δεν το υποτιμούμε σε καμία περίπτωση αλλά επιζητούμε μία μεγάλη εμφάνιση, κάτι που πιστεύω μπορούμε να κάνουμε και να γεμίσουμε με περισσότερη αισιοδοξία τον κόσμο μας» τόνισε ο Τιάγκο Σίλβα σε συνέντευξη Τύπου.

Πιθανή ενδεκάδα: Ζούλιο Σέζαρ – Ντάνι Αλβες, Λουίζ Γκουστάβο, Τιάγκο Σίλβα (ή Ντάντε), Μαρσέλο – Λουίζ Γκουστάβο (ή Φερναντίνιο), Παουλίνιο – Χουλκ, Οσκάρ, Νεϊμάρ (ή Ουίλιαν) – Φρεντ.

Σχετικά άρθρα