Στο Μέτσοβο η Εθνική Νεανίδων

Στο Μέτσοβο θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική ομάδα Νεανίδων ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Πορτογαλία από τις 17 έως τις 27 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευρυπίδης Μελετιάδης, μετά από 4 μέρες προπονήσεων στην Αθήνα (προπονητήρια ΟΑΚΑ), στο Μέτσοβο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από διπλές καθημερινές προπονήσεις και 2 φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Βουλγαρία (29-30/6).

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων μετέχουν οι: Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κλειώ Πολύζου, Βίκυ Καραμπάτσα, Χριστίνα Θεοδώρου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Άννα-Μαρία Μαντά, Ελεάννα Χριστινάκη, Κλειώ Οικονομάκη, Κική Καλημέρη, Μαρία, Γούλα, Χριστιάνα Γεροστεργίου, Χρύσα Κιλαζίδου. Την Παρασκευή (27/6) θα ενσωματωθεί και η Τζένιφερ Μπότσι.

«Αυτές τις 4 μέρες στην Αθήνα κάναμε, αν και με κάποια προβλήματα τραυματισμών αρκετά καλή δουλειά», τόνισε αρχικά ο Ευρυπίδης Μελετιάδης και συμπλήρωσε: «Τώρα στο Μέτσοβο θα συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας», για να καταλήξει λέγοντας : «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε με πολύ δουλειά τον πρώτο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού και από ‘κει και πέρα θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω».

Σχετικά άρθρα