«Διαζύγιο» και του Βεζένκοφ με Λώτσο!

Μετά από εκείνη με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, διακόπτεται και η συνεργασία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ με τον ατζέντη Νίκο Λώτσο!

Η διακοπή της συνεργασίας των Λώτσου, Μποχωρίδη ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον ατζέντη (ήδη ο Γιώργος Σφαιρόπουλος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 20χρόνο πλέι μέικερ) προκειμένου ο παίκτης να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από τον Άρη στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διακοπεί, εάν δεν έχει ήδη γίνει, και η συνεργασία των Βεζένκοφ, Λώτσου.

Ο ίδιος ο ατζέντης δήλωσε πρόσφατα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν σε επαφή με τον πατέρα του 19χρόνου Βούλγαρου φόργουορντ του Άρη, λόγω της άρνησης της διοίκησης των «πρασίνων» να συνεργαστεί μαζί του. Στάση που κρατάει ο Παναθηναϊκός από το καλοκαίρι του 2012 και μετά την αποχώρηση από την ομάδα των Στράτου Περπέρογλου, Κώστα Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκα, που ήταν πελάτες του Λώτσου.

Εάν το «διαζύγιο» Βεζένκοφ και Λώτσου, διαφοροποιήσει το «τοπίο» στην υπόθεση της μεταγραφής του 19χρόνου Βούλγαρου φόργουορντ στους «πράσινους» θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Η Αναντολού Έφες, που ήταν από τους βασικούς διεκδικητές του Βεζένκοφ, πάντως, εκτός απρόοπτου δεν θα ενδιαφερθεί για τον 19χρόνο Βούλγαρο φόργουορντ, μετά την απόκτηση του Ντάριο Σάριτς.

Σχετικά άρθρα