Έρχεται ο πρώτος

Θέμα λίγων ημερών είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Και δεν αφορά τον Χρήστο Μπούρμπο, η μεταγραφή του οποίου θεωρείται δεδομένη και θα ανακοινωθεί μόλις μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι αγγίζουν παίκτη από το εξωτερικό με τις πληροφορίες να θέλουν το Τριφύλλι να ετοιμάζεται να κλείσει χαφ. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν όλη τη μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ με ένα τηλέφωνο στο χέρι, προσπαθώντας να καλύψει και τις τελευταίες απαιτήσεις του μεταγραφικού στόχου. Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα τον παίκτη που αποκτά για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Αυτή μαζί με του Μπούρμπου θα είναι οι δύο προσθήκες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού το Σάββατο. Οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις θα έρθουν μέσα στον Ιούλιο. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παίκτες να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ώστε να μπορεί να τους υπολογίζει και για τα ευρωπαϊκά ματς της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα