Charlotte με παγωτό και φράουλες

24 Ιουνίου 2014

 

Υλικά

Για 4 μερίδες

4 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Crème Caramel
16 μπισκότα σαβαγιάρ
8 κουταλιές της σούπας λικέρ Irish Cream
12 φράουλες ή φραμπουάζ
4 κουταλιές της σούπας σιρόπι φράουλα

 

 

Εκτέλεση

Μια εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα καταπλήξει όσους τη δοκιμάσουν!Σπάμε τα σαβαγιάρ στη μέση.
Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα μικρό μπολ. Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.

Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.
Γεμίζουμε τα μπολ με Carte D’Or Crème Caramel.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.
Γαρνίρουμε με 3 φράουλες ή φραμπουάζ, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.

Προετοιμασία : 15 Λεπτά

Παραμονή στην κατάψυξη : 20 Λεπτά

 

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ