Εκλογές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

24 Ιουνίου 2014

Σε εκλογές κάλεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τους μετόχους της για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν από μερικές εβδομάδες. Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στις 15 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ως άνω εταιρείας στην 26η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας «ΠΑΟ-ΚΑΕ» εις την έδρα και τα γραφεία της που βρίσκονται στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που θα γίνει την 15η Ιουλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 π.μ. δια να αποφασίσουν επί του κάτωθι θέματος της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως. 

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Η εκ των κ.κ. Μετόχων που επιθυμούν να παραστούν εις την παρούσα 26η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπων, υποχρεούνται να καταθέσουν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας τις μετοχές των εις το ταμείο της Εταιρείας ή εις το ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα αναγνωρισμένη τράπεζα και να προσκομίσουν εις τα γραφεία της Εταιρείας τις αποδείξεις περί της τοιαύτης καταθέσεως των μετοχών και τα πληρεξούσια έγγραφα των αντιπροσώπων απόντων μετόχων πέντε (5) πλήρης ημέρες πρώτης ορισθείσης ως άνω Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της εταιρείας. 

Εκάστη μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. 

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2014 

Ο Πρόεδρος-Δ.Σύμβουλος 

& Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας 

Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος
». 

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...