Τα μέτωπα των στόπερ

Ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σε τρία μέτωπα για τους δύο στόπερ που θέλει να αποκτήσει.

Το πρώτο αφορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Με τα «μπρος- πίσω» των Ρώσων της Ντινάμο Μόσχας υπάρχει σημαντική χρονική καθυστέρηση αλλά οι Πράσινοι ελπίζουν ότι στη νέα επαφή του ατζέντη του Κροάτη με τους Ρώσους, την Παρασκευή, θα πάρουν θετική απάντηση. Εάν συμβεί αυτό τότε θα προκύψει πλατύ χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το μεταγραφικό στόχο που έχει «κλειδωθεί» και γίνονται «σκληρές» διαπραγματεύσεις για να «ρίξει» το κασέ του. Πρόκειται για στόπερ που θα είναι συμπληρωματική λύση αλλά θα έχει εμπειρία για να σταθεί βασικός.

Το τρίτο αφορά τη λίστα με έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς που έχει στα χέρια του και περιμένει να ενεργοποιήσει εάν κλείσει οριστικά αρνητικά το θέμα Σίλντενφελντ. Αυτό θα είναι και το πιο χρονοβόρο ως διαδικασία αφού θα πρέπει να ξεκινήσει ουσιαστικά από την αρχή.

Πιο αισιόδοξα είναι τα πράγματα για τον χαφ. Εκεί οι Πράσινοι είναι πιο κοντά σε συμφωνία. Υπενθυμίζουμε ότι είναι πάντα σταντ μπάι ο Ντάρεν Αμπρόουζ, ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, υπόθεση που δείχνει να είναι συνυφασμένη με την εξέλιξη στις συζητήσεις με τη Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπεΐντ.

Σχετικά άρθρα