Φορτούνης: «Συζητάμε με τον ΠΑΟΚ»

Ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ όπως είχαμε αποκαλύψει στο pamesports.gr είναι ο Κώστας Φορτούνης .

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Arena) παραδέχθηκε πως θα φύγει από την Καιζερσλάουτερν ενώ επεσήμανε για πρώτη φορά δημόσια, πως έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ και συζητά για αυτό το ενδεχόμενο με τον εκπρόσωπό του (Πόλ Κουτσολιάκο).

Ο Φορτούνης είπε παράλληλα πως εάν δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, τότε θα προτιμήσει να πάει εκεί. Πάντως το θέμα ΠΑΟΚ – Φορτούνη είναι σοβαρό και προχωρά.

Ο Φορτούνης είπε στις δηλώσεις του:

«Ενημέρωσα την ομάδα ότι θέλω να φύγω, ο προπονητής μου μίλησε και μου είπε ότι μπορώ να φύγω. Ένας κύκλος τελειώνει. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Ποιες είναι οι πιθανότητες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ ;

«Σίγουρα και αυτός είναι ένας στόχος. Δεν το αποκλείω κιόλας, όμως αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει, ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει την ομάδα ακόμα πιο μεγάλη και είναι μια πολύ καλή προοπτική. Τις συζητήσεις με όλους τις κάνει ο μάνατζερ μου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω την απόφαση μου. Ο μάνατζερ μου, μου λέει προτάσεις και εγώ μαζί του αποφασίζω. Δεν αποκλείω καμία πρόταση, είμαι ανοιχτός και μπορεί να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχω έναν χρόνο συμβόλαιο και πρέπει να πληρωθεί η Καιζερσλάουτεν. Για την ρήτρα, είναι ένα ποσό που δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι αλλά δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Είναι πάνω από 100.000 χιλ. ευρώ αλλά η ομάδα ξέρει πως θέλω να φύγω και μπορεί να συμφωνήσει».

Σχετικά άρθρα