Κάνουν «φύλλο και φτερό» την Κόστα Ρίκα

25 Ιουνίου 2014

Όπως μαθαίνουν οι απεσταλμένοι του pamesports.gr από το Αρακαζού, την βάση της Εθνική μας ομάδας στην Βραζιλία, ο Σάντος και οι συνεργάτες του, έχουν επιδοθεί σε συνεχή βιντεοθεραπεία, η οποία αφορά τους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Κόστα Ρίκα, αντίπαλος της Εθνικής μας στους "16" του Μουντιάλ .

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φερνάντο Σάντος, έλεγε χαριτολογώντας πως οι συνεργάτες του άρχισαν από πολύ νωρίς τη δουλειά, αφού εκείνος άργησε να ξυπνήσει.

Η Κόστα Ρίκα θα γίνει «φύλλο και φτερό», όλο το απόγευμα (ώρα Βραζιλίας), θα αναλυθούν τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία, εκεί που πρέπει να χτυπήσει η ομάδα μας. Θα να γίνει μία πρώτη προσέγγιση για την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα. Στα μάτια του Πορτογάλου τεχνικού το 5-4-1, σύστημα με το οποίο παίζει η Κόστα Ρίκα είναι δύσκολα αντιμετωπίσημο. Ωστόσο εμφανίζεται αισιόδοξος πως το τεχνικό επιτελείο θα καταλήξει στις κατάλληλες επιλογές τακτικής αλλά και προσώπων για να πάνε όλα καλά την Κυριακή.

Όπως μαθαίνουμε, ο Σάντος, εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα του Κάμπελ, του μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά η Κόστα Ρίκα δεν είναι μόνο ένας παίκτης, θα πρέπει οι Κεντροαμερικανοί να αντιμετωπιστούν συνολικά. Και είναι βέβαιο πως για αυτόν το σκοπό, όλες αυτές τις μέρες το βίντεο θα πάρει "φωτιά".

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ