Σουάρες: «Συγκρούστηκα με τον ώμο του Κιελίνι»!

25 Ιουνίου 2014

Μέχρι το βράδυ έχει διορία από την FIFA η ομοσπονδία της Ουρουγουάης να απολογηθεί για το συμβάν του Λουίς Σουάρες με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι, και την ώρα που ο διεθνής άσος προσπαθούσε να πείσει πως... έπεσε πάνω στον ώμο αντιπάλου του, κυκλοφόρησε φωτογραφία που αφορά την υπερασπιστική γραμμή των Νοτιοαμερικανών, οι οποίοι κάνουν λόγο για Photoshop!

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ προσπάθησε να βρει δικαιολογία για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι, ενέργεια που έχει προκαλέσει «πόλεμο» ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Ιταλία, ενώ πολλές είναι και οι αντιδράσεις...

«Οι καταστάσεις αυτές προκύπτουν από το γήπεδο. Απλά συγκρούστηκα με τον ώμο του. Με εκνεύρισε, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γίνει μεγάλο ζήτημα όλο αυτό», ανέφερε ο Λουίς Σουάρες!

Την ίδια ώρα, όπως είπαμε, η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης κάνει λόγο για... Photoshop σε ότι αφορά στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και έδειχναν πως είχαν αφήσει... σημάδια τα δόντια του Σουάρες στον ώμο του Κιελίνι!

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ