Με το δεξί… Εξω Παναγίτσα, Μαντουλίδης και Απόλλων

Ανοιξε η αυλαία του 41ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων που γίνεται στην Χαλκίδα, με την Εξω Παναγίτσα, τον Μαντουλίδη και Απόλλωνα να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.
Με την παράταξη των έξι ομάδων στο γήπεδο άρχισε η τελετή έναρξης των αγώνων. Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Χάρης Μελετίου , αφού καλωσόρισε όλες τις αποστολές τόνισε: «Εδώ βρίσκονται οι 6 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εύχομαι να γίνει ένα συναρπαστικό τουρνουά» και καταλήγοντας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Ευβοίας για την αμέριστη συμπαράσταση του αλλά και τον Δήμο Χαλκιδέων για την παραχώρηση του γηπέδου για την τέλεση των αγώνων».
Ο Κωνσταντίνος Μπελούλης, τεχνικός του Μαντουλίδη, είπε: «Σε ένα παιχνίδι που τελειώνει στο πόντο όλοι μπορούν να’ ναι χαρούμερνοι και όλοι στεναχωρημένοι. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Ηταν μια σημαντική νίκη με αντίπαλο ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Εμείς είχαμε την τύχη να βάλουμε δυο μεγάλα σουτ προς τη λήξη του αγώνα και φτάσαμε στην επιτυχία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».
Ο κόουτς του Ικάρου, Γιώργος Ζαφειράκης έδωσε «συγχαρητήρια στο Μαντουλίδη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».
Ο Παναγιώτης Μιχαήλ, προπονητής της Εξω Παναγίτσας δήλωσε: «Ξεκινήσαμε με πολύ άγχος το τουρνουά αφού ήταν το παιχνίδι που έπρεπε να νικήσουμε αφου είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου αλλά και στο κόσμο. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ συνολικά. Οι παίκτων μου έδειξαν ατομικά στοιχεία της αξίας τους».
Ο κόουτς των Τιτάνων, Στέφανος Θεοδοσιάδης, ανέφερε: «Η μεγάλη αγωνιστική μας απραξία φάνηκε στο παιχνίδι. Εδώ και δυο μήνες η ομάδα είχε να παίξει ένα δυνατό παιχνίδι. Η περσινή μας εμφάνιση είχε αφήσει πολλές προσδοκίες για φέτος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής:Εξω Παναγίτσα Χαλκίδας – Τιτάνες Δράμας 60-55Ικαρος Καλλιθέας.- Μαντουλίδης 64-65Απολλωνία –Δούκας 68-66 (55-55 κ.α.)
Εξω Παναγίτσα-Τιτάνες ΔράμαςΔεκάλεπτα: 9-12. 33-34, 48-45, 60-55.Διαιτητές: Τσαρούχα, Κάρδαρης.Εξω Παναγίτσα (Μιχαήλ): Κιάκης, Καραγιάννης Ν., Καρυστινός, Μουλάς 8, Μπάνος 1, Τσολακίδης, Ρέμπελος, Καραγιάννης Γ., Διαμαντής, Καψαλός 7(1), Περσίδης 16, Νάκης 28(2).Τιτάνες Δράμας(Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 5, Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κακατσίδης 4, Γρηγοριάδης 29(2), Παρλακίδης 7, Μασάδης 4(1), Μπέσσας, Χατζόπουλος 2, Καγγελίδης, Παναγιώτου 2, Δημούδης 2.
Ικαρος Καλλιθέας-Μαντουλίδης 64-65Δεκάλεπτα: 23-18, 38-43, 56-56, 64-65Διαιτητές: Παντελίδης-ΣπυρόπουλοςΙΚΑΡΟΣ (Ζαφειράκης): Μακρίδης 4, Δήμος, Πασσαλίδης 2, Σκούφης 11, Τάρλας 16(1), Παπαδάκης 11(1), Μακρυθανάσης, Ζορμπάς, Σάλεχ, Αλεξανδρόπουλος Η., Κουρέπης 20, Αλεξανδρόπουλος Θ..ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Μπελούλης): Γεωργίου, Παπαδόπουλος Ν.,Λεμονάκης 3, Παπαδόπουλος Β. 7(2), Γκαβέζος, Τσιακίρης 6(1), Μπούζος 2, Χρηστίδης 29, Μπίλιος 14(3), Καλαμπόκης 2, Βαϊντερλής 2, Κεραμίδας
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (26/6):Ικαρος Καλλιθέας – Απολλωνιάδα (16.00)Μαντουλίδης– Εξω Παναγίτσα (18.00)Τιτάνες Δράμας. – Δούκας (20.00)

Σχετικά άρθρα