Κληρώνει για Ολυμπιακό αύριο

Τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Cev DenizBank Volleyball Champions League θα μάθει το βράδυ της Παρασκευής στη Βιέννη ο Ολυμπιακός. Η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης αρχίζει την Παρασκευή (21:00) με την κλήρωση της φάσης των ομίλων στην οποία συμμετέχει για 2η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός και η Cev ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας από τα οποία θα προκύψουν και οι αντίπαλοι του.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος είναι στο 4ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια ομάδα από το 1ο, το 3ο το 5ο ή την μοναδική του 2ου . Όπως και την περασμένη αγωνιστική θα σχηματιστούν 7 όμιλοι των 4 ομάδων. Τους ερυθρόλευκους στην κλήρωση της Βιέννης θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παντελής Ταρνατόρος, η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο μάνατζερ της ομάδας Νίκος Μαντούβαλος.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας: 1ο: Cucine Lube Treia, Sir Safety Perugia, Copra Elior Piacenza (Ιταλία), PGE Skra Belchatow, Asseco Resovia Rzeszow, Jastrzebski Wegiel (Πολωνία) , Zenit Kazan (Ρωσία), 2ο: Lokomotiv Novosibirsk (Ρωσία) 3ο: Halkbank Ankara, Fenerbahce Instanbul (Τουρκία), Knack Roeselare, Precura Antwerp (Βέλγιο), Berlin Recycling Volley, VFB Friedrichshafen (Γερμανία), 4ο: Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα), Paris, Tours (Γαλλία), Tirol Innnsbruck (Αυστρία), Tomis Constanta (Ρουμανία), ACH Volley Ljubljana (Σλοβενία), Cai Teruel (Ισπανία), 5ο: Marek Union Ivkoni Dupnitsa (Βουλγαρία), Jihostroj Ceske Budejovice (Τσεχία), Budvanska Rivijera Budva (Μαυροβούνιο), Belogorie Belgorod (Ρωσία), Noliko Maaseik (Βέλγιο), Posojilnica AICH (Αυστρία), Dragons Lugano (Ελβετία)

Σχετικά άρθρα