Τετ α τετ με την ΕΛΑΣ είχε ο Ξηρός και πάλι τους ξέφυγε!

26 Ιουνίου 2014

Το τετ α τετ με τους αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα δεν κόστισε στον Χριστόδουλο Ξηρό. Ο καταζητούμενος δραπέτης αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία πριν εκείνοι τον αναγνωρίσουν καθώς έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μαλλιά, και χάθηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στα στενά της περιοχής.

Η ΕΛΑΣ, όπως γράφει το «έθνος» εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό και η προσπάθεια εστιάζεται στον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησε ο Μανώλης της 17Ν, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.

Η τελευταία εμφάνισή του Χ. Ξηρού ήταν λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του όταν ο ίδιος είχε καταγράψει σε βίντεο μήνυμα-απειλή με το οποίο προειδοποιούσε πως επανέρχεται στην τρομοκρατική δράση.

Μετά την εξαφάνιση Ξηρού είχαμε το πακέτο-βόμβα στο Α.Τ. Ιτέας το οποίο θεωρείται ότι έχει τη σφραγίδα της κοινής δράσης Πυρήνων Ξηρού και πιθανότατα άλλων οργανώσεων.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...