Ευκολο σνακ για το Μουντιάλ: Ατομικά πιτσάκια με γεύση Ελλάδας

26 Ιουνίου 2014

Υλικά 



Για τη ζύμη

3 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο

λίγο αλάτι

1 κουταλάκι ζάχαρη

1 φακελάκι ξηρή μαγιά

3/4 (περίπου) φλιτζάνι χλιαρό νερό 



Για την γέμιση

ροδέλες πράσινης πιπεριάς

1 σκελίδα σκόρδο

1 ντομάτα πολτοποιημένη

ρίγανη

φέτα τριμμένη (1 κουταλιά σούπας σε κάθε τεμάχιο)

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

ελιές και ελαιόλαδο 



Εκτέλεση 



-Φτιάχνεις μια ζύμη με το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το χλιαρό νερό (όσο πάρει).

-Κάνεις την ζύμη ρολό και την κόβεις σε φέτες με πάχος 1 με 1,5 εκατοστό.

-Άνοιξε κάθε φέτα σε δίσκο και στρώσε τους σε ταψί.

-Πολτοποίησε την ντομάτα με το σκόρδο και μια κουταλιά λάδι.

-Βάλε σε όλους τους δίσκους τον πολτό της ντομάτας μετά βάλε φέτα, πιπεριά, κρεμμύδι, μια ελιά, πασπάλισε με ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.

-Ψήσε στους 200°C πάνω κάτω για 35 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν. 

 

Οneman.gr 


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Edgar Wallace
Η Σκέψη της ημέρας
3:17 Edgar Wallace