Η νικήτρια της πρόσκλησης για την πρεμιέρα της παράστασης "ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ"

26 Ιουνίου 2014

Η τυχερή μας αναγνώστρια που κέρδισε την πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» στο Θέατρο Βράχων ονομάζεται Πηνελόπη Μανούσου, 25 χρονών και σπουδάζει στην Αθήνα.

Μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις της από την παράσταση αλλά και κάποιες σκέψεις της για το boro.gr. Της ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας «Καλό Καλοκαίρι»

 «Χάρη στο αγαπημένο boro.gr, απολαύσαμε στις 23 Ιουνίου την πρεμιέρα της υπέροχης παράστασης "Θεσμοφοριάζουσες" στο θέατρο Βράχων! Μια παράσταση ιδιαίτερα ευχάριστη, με κείμενο εκμοντερνισμένο με έξυπνο τρόπο, με πολύ αστείες ατάκες, παρά την αρκετή βωμολοχία και εξαιρετική μουσική και σκηνοθεσία! Ο χορός των γυναικών καταπληκτικός! Πάρα πολύ καλή η παρουσία όλων των ηθοποιών, λατρέψαμε ωστόσο το Θανάση Αλευρά που απλά απογείωσε το ρόλο! Μια πανέμορφη θεατρική έξοδος για την οποία ευχαριστούμε πολύ το boro, που πάντα με τις ωραίες στήλες του και τα πολύ ενδιαφέροντα θέματά του ποικίλης ύλης για όλες τις ηλικίες, ξεχωρίζει με διαφορά!!! Καλή συνέχεια, με υγεία, καλό καλοκαίρι και πάντα τα καλύτερα εύχομαι!»


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...