Εκδηλώσεις λατρείας για την Εθνική στο Αρακαζού! (vids)

Εδώ και είκοσι περίπου ημέρες η Εθνική μας ομάδα έχει μπει στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης του Αρακαζού. Από την πρώτη στιγμή οι Βραζιλιάνοι που ζουν στο “ορμητήριο” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αγκάλιασαν την ελληνική αποστολή κάνοντας την παραμονή των ποδοσφαιριστών όσο πιο εύκολη και ευχάριστη μπορούσαν. Το “δέσιμο” αυτό μεταξύ των κατοίκων του Αρακαζού και των Ελλήνων διεθνών εκφράστηκε για ακόμα μια φορά και το βράδυ της Πέμπτης όταν η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας δείπνησε σε εστιατόριο της πόλης, το οποίο είχε επισκεφτεί και πριν από το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού στα γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη.

Περίπου 2000 Βραζιλιάνοι βρέθηκαν έξω από το εστιατόριο και αποθέωσαν την ελληνική αποστολή με χειροκροτήματα και επευφημίες. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές καθώς το βράδυ της Πέμπτης ήταν το τελευταίο της Εθνικής στο Αρακαζού αφού αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Ρεσίφε για το ματς με την Κόστα Ρίκα. Εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί είτε στο Σάο Πάολο για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα είτε θα ταξιδέψει στο Σαλβαδόρ για τον προημιτελικό, κάτι που όλοι ευχόμαστε…

Αυτό που σίγουρα θα μπορούσε να διακρίνει εύκολα κάποιος στο δείπνο της Εθνικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Vodafone, είναι το άψογο κλίμα που επικρατεί στο “γαλανόλευκο στρατόπεδο” με τα αστεία και τις ατάκες μεταξύ των διεθνών να μην έχουν… τέλος.

Την παράσταση “έκλεψε” και ένας υπάλληλος του εστιατορίου, ο οποίος εξυπηρετούσε τους θαμώνες φορώντας τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, την οποία είχαν μοιράσει νωρίτερα σε όλους οι άνθρωποι της Vodafone.

Σχετικά άρθρα