Βγήκαν τα μαχαίρια σε Λύκειο -2 μαθήτές τραυματίστηκαν

27 Ιουνίου 2014

Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα σημειώθηκε το μεσημέρι στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Καματερού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο μαθητές.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13.30 μεταξύ πέντε μαθητών του σχολείου που διαπληκτίστηκαν έντονα και μετέφεραν τον καβγά τους εκτός του σχολικού κτιρίου, δίπλα στα εξωτερικά κάγκελα.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι δυο Αλβανοί, ηλικίας 17 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι  επιτέθηκαν σε τρεις Έλληνες συμμαθητές τους, 16, 17 και 18 ετών.

Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν για τα καλά και ο ένας από τους δυο αλλοδαπούς έβγαλε ένα μαχαίρι που έφερε πάνω του και κατάφερε χτυπήματα σε δυο από τους τρεις ανυπεράσπιστους έλληνες ανήλικους. Τα άτυχα παιδιά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, τα οποία ευτυχώς δεν αποδείχθηκαν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, καθηγητές έτρεξαν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, ενώ φυγάδευσαν τους αλβανούς μαθητές στο εσωτερικό του σχολείου προτού τους λιντσάρουν γονείς και άλλοι εξωσχολικοί που είχαν μαζευτεί στο σημείο.

Επιτόπου έφτασαν άνδρες της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους, και συνέλαβαν τους δυο δράστες. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Καματερού.
Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για το περιστατικό στάθηκε μια κοπέλα, για τα μάτια της οποίας διαπληκτίστηκαν έντονα οι δυο αλλοεθνείς παρέες.

Kontranews.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ