Κόπηκε ο Ιμπαγάσα !!!

27 Ιουνίου 2014

Το όνομα του Αριελ Ιμπαγάσα εξακολουθεί να κάνει «γκελ», ωστόσο η λύση του Αργεντινού απορρίφθηκε από τον Γιώργο Παράσχο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο παίκτης -που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό- αυτοπροτάθηκε στον Ατρόμητο, το θέμα διαβιβάστηκε στον προπονητή και κάπου εκεί μπήκε το «φρένο».

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Παράσχος δεν αναγνωρίζει την ποιότητα και την αξία του Ιμπαγάσα. Το αντίθετο. Η ζυγαριά όμως των δεδομένων γέρνει προς τα μειονεκτήματα μίας τέτοιας προσθήκης, όπως θεωρεί ο Μακεδόνας τεχνικός. Και δεν είναι μόνον η προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία του ποδοσφαιριστή (στις 27 Οκτωβρίου συμπληρώνει τα 38 χρόνια του).

Αυτό ενδεχομένως να μην μετρούσε ιδαίτερα αν ο πολύπειρος «αρτίστας» δεν είχε ιστορικό με προβλήματα μυϊκών τραυματισμών. Αν δηλαδή προερχόταν από γεμάτες χρονιές, οι οποίες θα αποδείκνυαν τις αντοχές του. Είναι ενδεικτικό όμως πως από τις 13 περσινές συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό (11 στη Super League, 2 στο Κύπελλο) μόνο δύο φορές αγωνίστηκε βασικός και τη μία εξ αυτών (στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 9 Μαρτίου για το πρωτάθλημα) αποχώρησε στο 15' με μυϊκές ενοχλήσεις.

 

Ο Παράσχος λοιπόν «έκοψε» τον Ιμπαγάσα επειδή έκρινε πως θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία της ειδικής μεταχείρισης και της συντήρησης ενός παίκτη για να μην μένει κάθε τρεις και λίγο στα... πιτς. Αφήστε που θα ελλόχευε και ο κίνδυνος, όπως εκτιμά ο Παράσχος, να προστάτευε τον Αργεντινό και να τα άκουγε από τους... προπονητές της εξέδρας γιατί δεν τον αξιοποιεί. Ποιος μπορούσε επίσης να του εγγυηθεί ότι δεν θα έκανε... μούτρα ο Ιμπαγάσα αν καθόταν στον πάγκο.

Και κάτι ακόμη: Συνυπολογίστε ότι ο Ατρόμητος θα ξόδευε έτσι σημαντικό μέρος του μεταγραφικού του μπάτζετ (κοντά στις 200.000 ευρώ) και θα είχε μεγαλύτερους περιορισμούς στις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης.

sentragoal.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...