Πρόβα ενδεκάδας από Σάντος

Το αγωνιστικό πλάνο του για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/6, 23:00, pamesports, real fm) κόντρα στην Κόστα Ρίκα καταστρώνει ήδη ο Φερνάντο Σάντος . Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο Αρακαζού ο Πορτογάλος τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα με μοναδική εξαίρεση τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά εξαιτίας της θλάσης που έχει υποστεί.

Στα θετικά για τον Σάντος το γεγονός ότι ο Ορέστης Καρνέζης προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας ρυθμό, με τον τερματοφύλακα της Γρανάδα να δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε. Η προπόνηση της Παρασκευής ναι μεν πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς όμως, ο Σάντος έδωσε έμφαση στην επιθετική λειτουργία και στον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής θα διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλά στημένη άμυνα της Κόστα Ρίκα.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Κυριακής αυτό θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν από τον Ορέστη Καρνέζη στην εστία, τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Τοροσίδη στο δεξί ενώ οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα είναι το κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”. Στην τριάδα του κέντρου θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Καραγκούνης και Σάμαρης, τον οποίο ο Σάντος χρησιμοποίησε σήμερα με τους ‘βασικούς”. Η επίθεση θα είναι η ίδια με αυτή που ξεκίνησε στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού. Δηλαδή, ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Γιώργος Σαμαράς στην κορυφή.

Σχετικά άρθρα