Άφιξη Σαββίδη και επαφές με όλους

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ και βάσει των όσων έλεγαν οι στενοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο κ. Σαββίδης θα βρίσκεται από σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Έχει προϊδεάσει σχετικά τους επιτελείς του και για την ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σαββίδης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, τον προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη, την στενή του συνεργάτιδα και υπεύθυνη επί των οικονομικών της ΠΑΕ (και όλων των επιχειρήσεών του στην Ελλάδα) Μαρία Γκοντσάρεβα. Εκτός από το βασικό θέμα, που είναι ασφαλώς η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ελληνικό δημόσιο, θα συζητηθούν και επιμέρους θέματα. Όπως, αυτά για ορισμένες κινήσεις (μεταγραφικού περιεχομένου) για τις οποίες πρέπει να δώσει την έγκρισή του. Όπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, οι Βρύζας και Αναστασιάδης έχουν επαφές με παίκτες από την Ευρώπη και θέλουν να προχωρήσουν τις προοπτικές απόκτησής τους. Ακόμη ένα από τα θέματα που αναμένεται να προχωρήσει είναι του Αθανασιάδη, για τον οποίον έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. 

Ο Σαββίδης είχε έρθει και προ ημερών στην Ελλάδα, όμως τότε είχε βρεθεί κυρίως στην Αθήνα όπου είχε επαφές με εκπροσώπους της κυβέρνησης για το θέμα των χρεών. 

Σχετικά άρθρα