Έμεινε στον Ατρόμητο ο Γιαννούλης

Στον Ατρόμητο θα παραμείνει για ακόμα τρία χρόνια ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Έτσι είναι ο έβδομος ποδοσφαιριστής που σε διάστημα λιγότερο του ενός έτους ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αέρινος και δαντελένιος στις επελάσεις του Κώστας Γιαννούλης θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το 2017!.

Ο 27χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ( λήγει το 2015)  για δύο επιπλέον χρόνια παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του ατζέντη Βασίλη Παναγιωτάκη.

Έτσι είναι ο έβδομος ποδοσφαιριστής που σε διάστημα λιγότερο του ενός έτους ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα μας. Έχουν προηγηθεί οι Καραμάνος, Τσέναμο, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Γκαρσία.

Ποδοσφαιριστής με ήθος, ποιότητα και ανεξάντλητες δυνάμεις ο Κώστας Γιαννούλης πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην ομάδα μας ήρθε το καλοκαίρι του 2011 και συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 97 συμμετοχές με το αστέρι στο στήθος.»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Κώστας Γιαννούλης δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr: «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας κύριο Γιώργο Σπανό, στον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και φυσικά στον προπονητή μου κύριο Γιώργο Παράσχο για την ανανέωση του συμβολαίου μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.

Στον Ατρόμητο έχω περάσει τα τρία καλύτερα χρόνια της καριέρας μου κι έχω βρει την ποδοσφαιρική μου Ιθάκη. Με τον Ατρόμητο πέρασα την πόρτα της Εθνικής Ομάδας και ελπίζω ότι θα το ξανακάνω. Από εκεί και πέρα εύχομαι η τρίτη φορά να είναι η φαρμακερή και να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τις προσθήκες και τις ανανεώσεις που κάναμε θα είμαστε πιο δυνατοί. Τέλος, θέλω να στείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους μας που στηρίζουν εμένα και όλη την ομάδα και εύχομαι να ζήσουμε μαζί πολλές χαρές ακόμη».

Σχετικά άρθρα