Μουντιάλ "H Ελλάδα έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στους 8"

28 Ιουνίου 2014
image

Αισιόδοξος για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα την Κυριακή παρουσιάζεται ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός προπονητής δηλώνει εντυπωσιασμένος από την πορεία της Εθνικής και την εμφάνισή της στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού. Θεωρεί πως, παρά τα εντυπωσιακά αποτελέσματά τηςστον όμιλο, η Κόστα Ρίκα δεν είναι ανώτερη από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σε δήλωσή του στη «SportDay», ανέφερε για την Εθνική: «Η ομάδα είχε πολύ μεγάλο θράσος, με την καλή έννοια. Αγωνιστικό θράσος δηλαδή. Και θεωρώ ότι αν έχει το ίδιο θράσος και στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα, μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στο Μουντιάλ. Εγώ την Ελλάδα την έχω πάντα στην καρδιά μου και πάντα θα την υποστηρίζω. Μου άρεσε, λοιπόν, που είδα μια τόσο καλή Εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε πανάξια της αντιπάλου της, προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπαιξε σωστά και νίκησε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τους Κοσταρικανούς: «Η Κόστα Ρίκα έκανε πολύ καλά πράγματα μέχρι τώρα στο παγκόσμιο. Νίκησε την Ιταλία, νίκησε την Ουρουγουάη, έφερε ισοπαλία με την Αγγλία και τερμάτισε πρώτη. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που είδα, η Ελλάδα που ξέρω, σαφέστατα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση». Εκθείασε επίσης τον Γιώργο Καραγκούνη, αναφέροντας πως, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, «παραμένει σε φοβερή κατάσταση».

www.athensvoice.gr

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...