Επόμενος στόχος της Έφες ο Σπανούλης! (pic)

Μεταγραφικός στόχος της Αναντολού Έφες των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλη Αγγέλου αποτελεί ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα futbolarena.com η Έφες μετά τις μεταγραφές των Περπέρογλου, Σάριτς και Κρστιτς έχει βάλει στο… στόχαστρο της, τον αρχηγό του Ολυμπιακού και είναι διατεθειμένη να εξαγοράσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» με τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να ικανοποιήσει την έντονη επιθυμία του Ντούσαν Ίβκοβιτς να φέρει τον Σπανούλη στην Πόλη. Σημειώνεται, πάντως, στο δημοσίευμα ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον αρχηγό του και πως ο Σπανούλης, ο οποίος δέχθηκε κριτική για την απόδοση του στους τελικούς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εάν φύγει από τον Πειραιά θα προτιμήσει την Έφες.

Επίσης, ότι η τουρκική ομάδα θα περιμένει 10 ημέρες για να διαπιστώσει εάν υπάρχει πρόσφορο… έδαφος για την αγορά του Λαρισαίου γκαρντ από τους «ερυθρόλευκους» και εάν μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος δεν δει ανταπόκριση από τον Ολυμπιακό θα κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Γαλατάσαραϊ είχε, επίσης, ενδιαφερθεί για τον «VSpan», αλλά η Έφες δείχνει να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του, εφ’ όσον αποχωρήσει απο τους «ερυθρόλευκους».

Σχετικά άρθρα