Φιλικά με την Βουλγαρία για τις Νεάνιδες

Η Εθνική ομάδα Νεανίδων συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ και στο πλαίσιο αυτό θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία σε δύο φιλικά ματς την Κυριακή και την Δευτέρα (29&30/06). 

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων συνεχίζει την προετοιμασία της στο Μέτσοβο. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ευρυπίδης Μελετιάδης, αναμένει το Σάββατο 28/06 την Τζένιφερ Μπότση να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει, στο Μέτσοβο, αύριο στις 7μμ και την Δευτέρα (29 – 30/6) δυο φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο τη Βουλγαρία. Ο κ. Μελετιάδης προσβλέπει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων, Πηνελόπη Παυλοπούλου μετά από δέκα μέρες προετοιμασία υποστήριξε: «Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας, στην Αθήνα, αν και σύντομο αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο. Δουλέψαμε στα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού μας και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Τώρα στο Μέτσοβο αναπτύξαμε τα επιθετικά μας παιχνίδια. Τα φιλικά με την Βουλγαρία ελπίζουμε να μας βοηθήσουν ενόψει του Πανευρωπαϊκού στην Πορτογαλία» και συμπλήρωσε για τους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Αν και είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουμε για το Πανευρωπαϊκό αλλά σίγουρα πρώτος μας στόχος όπως άλλωστε κάθε χρόνο είναι η παραμονή στην 1η Κατηγορία. Είναι κρίμα που το λέω έτσι αλλά με βάση την δυναμικότητα των υπόλοιπων ομάδων αυτή είναι η πραγματικότητα. Βέβαια ότι βρούμε μπροστά μας στην πορεία των αγώνων θα τα πάρουμε. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και θα στοχεύουμε στην νίκη».

Σχετικά άρθρα