Γκέκας: «Να δώσουμε στους Ελληνες μία ακόμη μεγάλη χαρά!»

Ο Φάνης Γκέκας έδωσε το σύνθημα της νίκης της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Κόστα Ρίκα (29/06, 23:00, www.pamesports,gr) και τόνισε ότι οι διεθνείς είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους Ελληνες μια ακόμη μεγάλη χαρά!

Ο Λαρισαίος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο και μίλησε για το ματς απέναντι στην Κόστα Ρίκα, τονίζοντας την αποφασιστικότητα όλων των Ελληνών διεθνών για την μεγάλη πρόκριση.
«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στους Έλληνες μία ακόμη μεγάλη χαρά», ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Φάνης Γκέκας!

«Συγκεντρωμένοι όπως το προηγούμενο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού θα πάμε όλοι μαζί για μία ακόμη μεγάλη νίκη-πρόκριση. Αναγνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο», δήλωσε αρχικά ο Φάνης Γκέκας και συνέχισε «η Κόστα Ρίκα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όμως πάμε όλοι μαζί συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό να παίξουμε όπως ξέρουμε και να νικήσουμε».

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά για την εθνική μας ομάδα όμως για τον Φάνη Γκέκα η τύχη ήταν αυτή που δεν τους έδωσε το θετικό αποτέλεσμα και με την Κολομβία: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν ευοδώθηκαν όπως περιμέναμε τα πλάνα μας κάτι που έγινε και απέναντι στην Ιαπωνία, όπου αν δεν μέναμε με παίκτη λιγότερο, πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Αντιθέτως στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου και της πρώτης φάσης τα πάντα δούλεψαν όπως έπρεπε και τα είχαμε σχεδιάσει. Η ομάδα έδειξε τα μεγάλα πλεονεκτήματα. Πάθος, δύναμη, άριστη αμυντική λειτουργία και δίψα για διάκριση. Εναντίον της Ακτής όλα λειτούργησαν όπως ακριβώς έπρεπε.. Φυσικά δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η Ακτή είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα».

Σχετικά άρθρα