Αναχώρησε για Αυστρία ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινά το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί για την Αυστρία και το Τιρόλ, που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η ομάδα της Τρίπολης θα παραμείνει στην αυστριακή πόλη μέχρι τις 10 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό θα δώσει δυνατά φιλικά, με τη γερμανική Ντιναμό Δρέσδης την Πέμπτη 3 Ιουλίου και την τσέχικη ΦΚ Πρίμπραμ την Κυριακή 6 Ιουλίου εν όψει και των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League με την Φινλαδική Ροβανιέμι.

Στην Αυστρία θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες και ο Στάικος Βεργέτης, μόλις ολοκληρώσει την παρακολούθηση της προπονητικής σχολής στη Ρόδο προκειμένου να πάρει το δίπλωμα UEFA PRO.

Οι παίκτες που μπήκαν σήμερα στο αεροπλάνο είναι οι Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Κιτόκο, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, Νίκο, Μπακασέτας, Μπαράλες, Τορμένα, Βελισσάρης, Τριανταφύλλης, Μηλιώτης, Καστριτσέας.

Σχετικά άρθρα