Ζαγοράκης: «Όλοι πωρωμένοι με την Εθνική»

Την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον άλλοτε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να τονίζει ότι όλοι οι διεθνείς είναι πωρωμένοι με την «γαλανόλευκη».
«Ήμουν σίγουρος ότι θα ζούσαμε αυτή τη χαρά γιατί πίστευα ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν. Ξέρω πολύ καλά ποια είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα, ξέρω επίσης ότι όλοι τους αγαπούν και την ομάδα και την πατρίδα. Είναι οι πρώτοι που στενοχωριούνται και προβληματίζονται στην αποτυχία και είναι οι τελευταίοι που παρασύρονται και αποπροσανατολίζονται στην επιτυχία», τόνισε αρχικά στην συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο παλαίμαχος διεθνής και νυν Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Το μεγαλύτερο προνόμιο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη είναι: «Το πιο ευχάριστο είναι ότι η Εθνική γίνεται ολοένα και καλύτερη. Δεν μείναμε στο 2004. Η ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία, αν θυμηθούμε πόσο αδύναμοι ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια».
Για ματς με την Κόστα Ρίκα αλλά και το υπόλοιπο Μουντιάλ, είπε: «Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας δεν σταματά στους ‘16’ αλλά δεν θέλω να κάνω προγνωστικά. Το αν μπορούμε να αποκλείσουμε και την Κόστα Ρίκα θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα μας το δείξουν τα παιδιά. Πιστεύω στις δυνατότητες τους και ξέρω ότι θέλουν να μας δώσουν κι άλλες χαρές. Αλλά, όπως και να έχει, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Πρέπει να δούμε ποιες χώρες έχουν μείνει έξω τη στιγμή που εμείς συνεχίζουμε. Ισπανία, Αγγλία, Πορτογαλία και Ρωσία βγήκαν από το χάρτη. Εμείς είμαστε εκεί».
Τέλος για τον Θοδωρή Ζαγοράκη το μυστικό της επιτυχίας για την» γαλανόλευκη είναι: «Δείτε το πάθος που βγάζει ο Καραγούνης και θα καταλάβετε. Εύκολα μπορεί να τρέχει έτσι μέχρι τα… 50 του. Το ίδιο και όλα τα άλλα παιδιά. Γιατί είναι όλοι πωρωμένοι με την Εθνική Ομάδα και γιατί είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αλλά βγαίνουν τελικά πάντα σε καλό όταν υπάρχει πραγματική αγάπη ως θεμέλιο».

Σχετικά άρθρα