MUNDIAL BET: Επιλογές με αξία…

Τεράστια ημέρα για την Ελλάδα σήμερα, στις 23.00 η αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, μακάρι να γράψει η ομάδα μας μία ακόμη χρυσή ιστορία στο βιβλίο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου περνώντας στους «8» του Μουντιάλ!

402    ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ    Under    1,70 (bet365)

Η αναμέτρηση διεξάγεται στη Φορταλέζα στους 31 βαθμούς Κελσίου και 49% υγρασία. Η Ολλανδία έδειξε τις επιθετικές αρετές της στον όμιλο (δέκα γκολ), εδώ όμως μιλάμε για νοκ-άουτ ματς, δεδομένα θα το προσεγγίσει πιο αμυντικά. Το Μεξικό από την άλλη, ένα γκολ έφαγε στον όμιλο και αυτό όταν όλα είχαν κριθεί (στο 87’ από την Κροατία με το σκορ στο 3-0). Ο Ερέρα θα παρατάξει την ομάδα πίσω από τη σέντρα και θα ψάχνει την αντεπίθεση. Οι κλιματολογικές συν συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολες για την Ολλανδία, αξίζει ένα ποντάρισμα στο 2,62 (bet365) στην πρόκριση του Μεξικό, αλλά και στο 5,50 (bet365) να έχουμε 3+ λεπτά καθυστερήσεις στο α’ μέρος.

403    ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΕΛΛΑΔΑ    Ελλάδα πρόκριση 2,08 (stoiximan)

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Ρεσίφε στους 28 βαθμούς Κελσίου, με 87% υγρασία και πιθανότητα βροχόπτωσης. Η Κόστα Ρίκα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στη φάση των ομίλων (πέρασε πρώτη με 2-1-0 και ένα τέρμα παθητικό), αλλά δεν μπορούμε να μην λάβουμε υπόψη ότι ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Και δέκα γκολ να… μάζευε κανένας δεν θα την κριτίκαρε. Απέναντι στην Ελλάδα όμως, δίνεται φαβορί και αυτό εκ των προτέρων προσθέτει βάρος στις πλάτες των παικτών, ενώ της λείπει και η εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Η Εθνική μας εάν πιάσει απόδοση εφάμιλλη αυτής κόντρα στην Ακτή, είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση. Το να έρθει μάλιστα, στην παράταση ή στα πέναλτι πληρώνει 10,00 και 15,00 αντίστοιχα (στην bet365). Αναμένουμε κλειστό παιχνίδι, επιλέγουμε και το «Χ» ημίχρονο (1,80 στη bet365).

Σχετικά άρθρα