Διεθνές σεμινάριο στην Αμαλιάδα

Η Αμαλιάδα ζει μεγάλες στιγμές μετά την άνοδο στην Α1 του Κόροιβου και η μπασκετική δραστηριότητα είναι αδιάκοπη.
Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη το καμπ του Κοροίβου με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, ολοκληρώθηκε το τοπικό σεμινάριο με… διεθνή λάμψη που έλαβε χώρα στο κλειστό της Αμαλιάδας.
Η ομιλία της Παρασκευής δια στόματος Βασίλη Νιπεργιάλη ήταν εξαιρετική και έβαλε τις βάσεις της επιτυχίας. Ο προπονητής του Κοροίβου αναφέρθηκε στην «οργάνωση προπόνησης και φιλοσοφία ομάδας», με τους παρευρισκομένους να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον άμεσο συνεργάτη του, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, που μίλησε για την «αξιολόγηση και ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων».
Τη σκυτάλη πήραν οι καταξιωμένοι κολεγιακοί προπονητές, Νικ Λάμπρος, Αντονι Κροσίτο και Τοντ ΜακΓκίνες, που συμπλήρωσαν ιδανικά ένα άκρως μπασκετικό τριήμερο. Η αυλαία έπεσε πριν από μερικές ώρες με την επιστημονική ομιλία του γνωστού αθλητικού ψυχολόγου, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος ανέλυσε τα αναπτυξιακά αθλητικά προγράμματα και τους παράγοντες επιτυχίας, κερδίζοντας το χειροκρότημα των προπονητών, των παιδιών, αλλά και των γονέων που τον παρακολούθησαν.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ομιλητών από τους διοικούντες τον Κόροιβο και η λήξη σκόρπισε χαμόγελα σε όλους όσους παρακολούθησαν το μπασκετικό τριήμερο.

Σχετικά άρθρα