«Μόλις μας αφήσει ο ΠΑΟΚ, ερχόμαστε Λα Κορούνια»

Θέλει Λα Κορούνια και το δείχνει ο Λούκας Πέρεθ. Το ξεκαθάρισε και ατζέντης του Ισπανού παίκτη του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Φερνάντεθ με δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα «elidealgallego.com».
«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο τέλος, όλα μπορούν να γίνουν», ανέφερε αρχικά ο Φερνάντεθ και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Αλλά όταν θες να παίξεις σε μια ομάδα της χώρας σου, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, το οικονομικό δεν είναι θέμα. Ωστόσο, πρέπει να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Λα Κορούνια».
Όλα περιστρέφονται γύρω από το οικονομικό σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας. Αυτή τη στιγμή η Λα Κορούνια δεν δείχνει ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ ενώ θα πρέπει να ρίξει σημαντικά το κασέ του ο Ισπανός για να μπορέσει να καλύψει το συμβόλαιό του η ισπανική ομάδα.
«Είναι το μεγάλο του όνειρο. Θέλει να παίξει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα της Λα Κορούνια. Όταν και οι δύο πλευρές θέλουν κάτι τόσο πολύ, στο τέλος θα γίνει. Μόλις μας αφήσει ο ΠΑΟΚ, ερχόμαστε», κατέληξε ο ατζέντης του Λούκας.

Σχετικά άρθρα