Ουμάνια: «Είχα δει σε όνειρο το γκολ κόντρα στην Ελλάδα»

30 Ιουνίου 2014

Σίγουρος πώς θα ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε στην αναμέτρηση απέναντι στην Εθνική μας παρουσιάστηκε ο αμυντικός της Κόστα Ρίκα, Μάικλ Ουμάνια, καθώς το είχε δει σε όνειρο!


«Όταν έβαλα την μπάλα στην άσπρη βούλα, το μυαλό μου ήταν τελείως άδειο. Ήξερα ακριβώς τι θα έκανα και πού θα την έστελνα. Όταν εκτέλεσα το πέναλτι σκέφτηκα την οικογένειά μου, τη γυναίκα και τα παιδιά μου, όπως και των συμπαικτών μου. Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά ο Θεός μού είχε δείξει τι μου επιφύλασσε. Είχα ονειρευτεί αυτό το γκολ και γι’ αυτό ένιωθα σίγουρος. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα αστοχούσα. Ήταν το τέλειο απόγευμα», δήλωσε ο 32χρονος αμυντικός.

«Δεν θα πούμε ψέματα. Από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην παράταση και είχαμε μείνει με δέκα παίκτες, θέλαμε να πάμε στα πέναλτι. Δεν αμφέβαλα ποτέ όμως για την πρόκριση. Νιώθω περήφανος για αυτό που πετύχαμε και το πού σηκώσαμε τη σημαία μας τόσο ψηλά. Χύσαμε ιδρώτα και αίμα για να το καταφέρουμε, αλλά τώρα θέλουμε να πάμε πιο μακριά», πρόσθεσε.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ