Απίστευτη προσφορά στον Σουάρες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Λίβερπουλ έχει αυτή τη στιγμή στη κατοχή της πρόταση από την Χαϊβάλια, ομάδα του Κοσόβου, για τον δανεισμού του Λουίς Σουάρες!

Συγκεκριμένα, η Χαϊβάλια προσφέρει 1200 λίρες την εβδομάδα στον άσο των “κόκκινων” θέλοντας να τον εντάξει στο δυναμικό του μέχρι τον Νοέμβριο.

Την στιγμή που η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Λουίς Σουάρες, η άσημη Χαϊβάλια αποτελεί την εναλλακτική διέξοδο για τον Ουρουγουανό καθώς η ομοσπονδία του Κοσόβου δεν είναι αναγνωρισμένη από την FIFA.

«Ο Σουάρες δεν θα αγωνιστεί τους επόμενους τέσσερις μήνες. Από την στιγμή που δεν είμαστε ακόμη μέλη της FIFA, νομίζω πως μπορεί να παίξει στο Κόσοβο. Έτσι θα κάνουμε την πρόταση μας στην Λίβερπουλ.  Τα 30.000 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που μπορούμε να προσφέρουμε, ενώ στον παίκτη δίνουμε 1.500 ευρώ την εβδομάδα. Μπορεί το ποσό να ακούγεται αστείο για τον ίδιο, αλλά εμείς τόσα μπορούμε να δώσουμε και αυτό κάνουμε. Αν θέλει να έρθει να παίξει για να μην μείνει άπραγος, είναι ευπρόσδεκτος»», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χαβίτ Πάκολι, αθλητικός διευθυντής της Χαϊβάλια.

Σχετικά άρθρα