“Προβληματικό” το αντίο του Σάντος

Προβληματισμό κι αντιδράσεις θα προκαλέσουν το δίχως άλλο οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος σε Πορτογαλικό ραδιόφωνο (radio noticias) για την Εθνική ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ο πρώην (πλέον) προπονητής της Εθνικής μιλώντας για την εικόνα της ομάδας στην παράταση του αγώνα με την Κόστα Ρίκα κατέκρινε “δυο-τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπαθούσαν να πετύχουν το ιστορικό γκολ με αποτελεσμα να μη λειτουργήσουν ομαδικά και να χαθούν πολλές επιθέσεις. Ήθελαν να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές κι έτσι χάθηκαν πολλές επιθέσεις και πολλές μπάλες σε ιδιαίτερα κρίσιμες χρονικές στιγμές” είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

Επίσης ο Σάντος τόνισε ότι δεν “ήμασταν φρέσκοι. Η έλλειψη φυσικών δυνάμεων δε μας επέτρεψε να κερδίσουμε το ματς. Άρα το γεγονός ότι είχαμε θέληση και παίξαμε με ψυχή”.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που πολλοί απ τους ποδοσφαιριστές δε νοιώθουν καθόλου μα καθόλου καλά με την απόφαση του Σάντος να μη γυρίσει μαζί τους και μαζί με την αποστολή στην Ελλάδα. Ο Προτογάλος έφυγε απ τη Βραζιλία περίπου…τρεις ώρες(!!!!!!!!!!)μετά τη λήξη του αγώνα και μάλιστα δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου ότι είχε βγάλει εισιτήριο για τις 23.30!

Το pamesports.gr έχει στη διάθεσή του απόψεις ποδοσφαιριστών καθόλου κολακευτικές για κάποιες επιλογές και συμπεριφορές του Σάντος (απαραίτητη διευκρίνιση:δεν αφορούν την επαγγελματική και προπονητική του επάρκεια,ούτε τις επιλογές του για τους παίκτες που αγωνίζονταν) αλλά θεωρεί καλό να μην τις δημοσιοποοιήσει ακόμη καθώς η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα φτάσει στην Ελλάδα στις 18.30 και προφανώς οι παίκτες (αλλά και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας) πρέπει πρώτα να ενημερωθούν για τις δηλώσεις του προπονητή και εν συνέχεια να κρίνουν αν θ απαντήσουν η όχι.

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα είναι ότι το αντίο του Σάντος δεν ήταν βελούδινο ούτε ειδυλλιακό….Θα σας κρατάμε ενήμερους……

Σχετικά άρθρα