Με όλα της τα αστέρια η Ισπανία!

Έτοιμη για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο είναι η Ισπανία, με τον Χουάν Αντόνιο Ορένγκα να έχει στην διάθεσή του ένα ρόστερ γεμάτο αστέρια για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στην Ισπανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «φούριας ρόχας», Χουάν Αντόνιο Ορένγκα ανακοίνωσε την δωδεκάδα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία και έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός του Φερνάντο Σαν Εμετέριο και επέλεξε να πάρει τον Αλεξ Αμπρίνες της Μπαρτσελόνα! Ο Σερζ Ιμπάκα θα είναι στο παγκόσμιο αντί του Νίκολα Μίροτιτς.

Η Ισπανία είναι στον πρώτο όμιλο του Μουντομπάσκετ και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Γαλλία, Σερβία, Βραζίλια, Αίγυπτο και Ιράν.

Ρίκι Ρούμπιο (Τίμπεργουλβς), Χοσέ Καλντερόν (Νικς), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάου Γκασόλ (Λέικερς), Μαρκ Γκασόλ (Γκρίζλις), Σερζ Ιμπάκα (Θάντερ), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Κλαβέρ (Μπλέιζερς).

Σχετικά άρθρα