MUNDIAL BET: Επιλογές για τα αποψινά ματς του Μουντιάλ

Κλείνουν απόψε και οι δύο τελευταίες θέσεις για τη φάση των «8» του Μουντιάλ . Εχουν περάσει μέχρι τώρα Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία, Κολομβία, Ολλανδία και Κόστα Ρίκα.

 

406   ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΛΒΕΤΙΑ       Αργεντινή (-1)   2,00 (bet365)

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Σάο Πάουλο στους 21 βαθμούς Κελσίου. Επιλέγουμε να ποντάρουμε Αργεντινή στο -1 κάτι που σημαίνει ότι για να πληρωθούμε θα πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Σε περίπτωση που νικήσει με ένα ακριβώς, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω. Δεν μας έχει εντυπωσιάσει η  Αργεντινή, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όμως, ότι είναι μία κλάση ανώτερη από την Ελβετία, η οποία συν τοις άλλοις παρουσιάζεται αργή στα μετόπισθεν και με αρκετά κενά. Η παρέα του Μέσι νίκησε όλα τα παιχνίδια του ομίλου με ένα τέρμα διαφορά, θέλουμε ένα παραπάνω τώρα για να πληρωθούμε. Τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το Φεβρουάριο του 2012 με την Αργεντινή να κερδίζει 3-1.

 

407   ΒΕΛΓΙΟ – ΗΠΑ    Γκολ μετά το 71’ 1,83 (bet365)   

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Σαλβαντόρ στους 30% βαθμούς Κελσίου με 79% υγρασία. Πέντε φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες, τις τέσσερις νίκησε το Βέλγιο, μία φορά οι ΗΠΑ, η δική τους όμως, ήταν σε Παγκόσμιο Κύπελλο! Το Βέλγιο μέχρι τώρα και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στη διοργάνωση ήταν στο τελευταίο 20λεπτο. Οι ΗΠΑ από την άλλη, στα δύο ματς που σκόραραν το πέτυχαν εξίσου στο τελευταίο 20λεπτο! Επιπλέον και στα προκριματικά αρέσκονταν να βρίσκουν δίχτυα στο τελευταίο 20λεπτο. Θα ποντάρουμε και στο 1,83 (bet365) να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που συνέβη και στα έξι συνολικά ματς των δύο ομάδων στο Μουντιάλ!

 

 

Σχετικά άρθρα